Rólunk

Rólunk

Az Ambiote egy fogászati használatra szánt polarizált fényterápiás orvosi eszközök fejlesztésére, gyártására és forgalmazására szakosodott vállalkozás.

Székhelye Pozsony, Szlovákia.

Mind a hazai, mind a nemzetközi piacokon erősítjük jelenlétünket.

A teljes megbízhatóságra törekszünk azáltal, hogy külső ügyfeleinknek, beszállítóinknak, szállítóinknak és minden munkatársunknak minőségi teljesítményt nyújtunk a határidők szigorú betartásával. Vállalati magatartásunk mindenkor az udvarias professzionalizmust tükrözi.

Célunk, hogy kiemelkedő, a legmagasabb elvárásoknak megfelelő termékeket kínáljunk kiváló szakmai szolgáltatással.

Hisszük, hogy mindenki
megérdemli az 
egészséges fogakat  és a
fájdalommentes életet.


Hisszük, hogy mindenki megérdemli az egészséges fogakat és a fájdalommentes életet.

Prémium minőség és hatékony gyártás

Prémium minőség és hatékony gyártás

Az Ambiote nemzetközileg elfogadott orvostechnikai eszközök gyártására vonatkozó tanúsítvánnyal rendelkezik (ISO 13485:2016), és a minőség valamint a gyártás nagyon szigorú ellenőrzésére helyezi a hangsúlyt.

Elkötelezettek vagyunk az emberi állapot javítása iránt szerte a világon azáltal, hogy értékvezérelt, innovatív és kiváló minőségű orvosi termékeket szállítunk.

Termékünk, a Miolite megfelel az EU93/42/EEC szabvány szerinti egyedi gyártmányú készülékekre vonatkozó követelményeknek.

Tanúsítványok és megfelelőségek

Hatékony minőségirányítás

Folyamatfejlesztések minőségbiztosítása

Folyamatfejlesztések minőségbiztosítása

Az Ambiote Minőségirányítási Osztályának küldetése, hogy világos és tömör definíciót, dokumentációt és képzést biztosítson minden belső folyamathoz. Az Ambiote minden dolgozójának, munkatársának vagy alvállalkozójának lehetősége van folyamatfelülvizsgálat kezdeményezésére; valamint visszajelzésekkel és a belső ellenőrzési rendszerben való részvétellel hozzájárulni a folyamatos fejlődéshez.

Minőségbiztosításunk célja, hogy ezeket az erőfeszítéseket a vezetőség felülvizsgálja, kezelje, és hogy minden rendszerszintű változtatás ügyfeleink javát szolgálja, valamint üzleti gyakorlatunkat tovább igazítsa az ISO akkreditáció fejlesztéséhez.

A pozitív élmény nem más mint az

A pozitív élmény nem más mint az

KAPCSOLAT

Írjon és lépjen kapcsolatba velünk

© 2024 AMBIOTE Ltd. Az oldal tartalma szerzői jogvédelem alatt áll. Minden jog fenntartva.